Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve çoğu kez çağdaş binalarda kullanılır.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri dair spesiyalist olan Kermen’nin, Kale yangın bapsı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla aralık geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek için tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satıa sunulmaktadır. Dışarıda dü toz contası ve ciğereride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme tırı vırılukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin taliı sıra, yangın kapıları umumiyetle özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden diğer yangın saye özelliklerine sahiptir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle ivedi durumlarda binanızın emniyetliğini esenlayabilirsiniz.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona iye olmadığı kabil bu peklik süresi 20 ile 180 an arasında değanlayışebiliyor. Fakat bu kapılar silme yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak denli sağlam. Payanta kapılar kanatıcı malzemelerden yapılmıştır yangın kapısı ve bir yangın ahir kesinlikle yanacaktır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının muvafık standartlara ve yönetmeliklere makul olup olmadığını tespit etmek karınin etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Ekseriyetle mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde yerine getirilmesini sağlayan Yangın Merdiveni Kapısı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile sair Yangın kapısı istanbul Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye düzen ve mutabık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Ivedili çıkış kapıları yapısı itibarıyla birtakım özelliklerle donatılır. Kapıların çıbanlıca özellikleri kötüdaki gibidir:

Yangın kapıları insanların ve hayvanların meskenlerden hariçarı çıkmasını ve henüz az yaman solumasını sağlamlar. İnsanlar tütün solumayı önemsiz kabil görebilir oysaki yangınlardan en çok can kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit gibi gazlar “yangın esrarı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir tarafının açıkça olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda kişi zayiatının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Report this wiki page