yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Tasavvur ayrıca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim inikat noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

şu demek oluyor ki, gerçek fark şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını mâni olmak derunin tasarlanmışken, evgin çıkış kapısı sadece hızlı ve emniyetli tahliye dâhilin kullanılan bir bapdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye intibak ve tatminkâr bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya gerçek ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve müsait bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve kaideında hiçbir cenahıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve maslahataretler kullanılır.

yürekin yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çalışıp çkırmızıışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturulma geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini çıkarmak önemlidir.

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın yavaş bir itmesi ile içeriden hariçya essah açılmaktadır.

Antrparantez, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Aynı zamanda yangın yangın kapısı kapkaloriın olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da yer kızılıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page