Açıklaması Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangına dayanıklı müstacel çıkış bapları, standart baplara gereğince henüz pahalı olur. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den çıbanlayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en yaraşır bedel politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

ürkü kolu olmalıdır: Müstacel çıkış kapıları, panik koluna malik olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve amelî bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanoğluın evgin durumlarda emin bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını olmak binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

Tamam yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye yararlı raporunun allıkınması midein en önemli adımdır.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Erdemli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı sinelerine yerleştirilmesi ile bu baplar dirlik kurtarmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bunu uydurmak yürekin yaylı menteşeler kullanılması yerinde değildir , kanat yüzey meydanı ve ağırlığına için kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

 Fonksiyonel başüstüneğu derece bezemeli tasarımlara da iye olan yangın bapları, camlı yangın bapları, ivedi çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyu kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine münasip olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın Yangın Merdiveni Kapısı yahut diğer bir evgin durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak değildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı yürekin insanoğluın dumandan zehirlenmesine pürüz olan ivedi pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse mecmu ordu olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Bu nedenle elan yüksek bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında esirgeme esenlamaz ve bu nedenle daha bağan bir fiyata sahiptir.

Yangına karşı güvende durmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanların güç güvenliğini bulmak üzere kapı kasası ve kullanılan öbür aksesuarlarıyla kredi örgütleme etmekteyiz.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri yüksek kızdırmae dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesinlikle kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalıdır. Alelumum metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Report this wiki page